tiistai 3. helmikuuta 2015

Instagram


    Oli aika kun ei ollut mitään ongelmia kännykän käytön kans. Autolla ajaessa naputtelin tekstiviestiä katsomatta puhelimeen. Puhelin joku Nokia 6010, vai mikä merkki nyt silloin sattui vuosituhannen vaiheessa olemaan. Silloin se oli vielä ihan laillisasta.. Vai oliko? No sitä kumminkin harrastin.. No nykyään ei kyllä tule yritettyäkään sitä hommaa, auto alkaa heti mutkittelemaan ja laitontakin se on..Alkaako olemaan jo vanha vai johtuuko se siitä, että nykyajan älypuhelimissa ei ole varsinaista näppäimistöä.. Lapsiltakin täytyy nykyään kysellä miten mikäkin ohjelma toimii. Whatsappia karsastin pitkään, niin rasittavaa kun puhelimet viheltelevät koko ajan. No, päädyin kuitenkin ystävien painostuksesta laittaa sen watsapin ja poika latasi ja neuvoi. Sehän on ihan näppärä ohjelma. Rasittavasti se välillä piippailee, kun pitäisi nukkua.. En vaan saa aikaseksi poistaa sitä hälytystä, joka aina tulee joka viestin yhteydessä. Olisihan se aika helppo poistaa. 
       Nyt on taas kokeilussa uusi sovellus Instagram. Tässä muutaman päivän harjoitellut.. Harmittaa vaan, kun puhelimen kuvat on niin huono laatuisia. Ja värit poikkeaa luonnosta vaikka kuinka on säätöjuttuja alareunassa mistä säätää. Ehkä kun aikansa harjoittelee oppii säätämään kuvista oikean värisiä.

Kaislikossa suhisee 30x40cm

Tässä viime päivien tuotoksia, teemana kesä ja vesisade

Loiskis läiskis 40x40 cm

Jos haluatte seurata Luovuuden pistosta Instagramissa olen nimimerkillä:  luovuuden pistos  . Ehkä joskus saan laitettua tähän blogin etusivulle linkin Instagramiini.. Jos sellaisen voi laittaa? Tietääkö joku?

Mukavaa alkanutta viikkoa ja Helmikuuta.

- Riitta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.