torstai 7. toukokuuta 2015

Lahjaksi taulu / Tavla till present

Moikka,

Minun miniateljeen seinät ja lattia on täynnä tauluja. Haluatko ostaa äidillesi lahjaksi taulun? Äitienpäivä on nyt sunnuntaina. Kummilahja, valmistujaislahja, rippilahja, syntymäpäivälahja tai omalle seinälle omaksi iloksi. Ota yhteyttä ja tule katsomaan löytyisikö sopiva taulu.
Valmiiden taulujen hinnat on 50 € -250 € Pienimmät taulut on 20*27 isoimmat 100*81 cm ja siltä väliltä löytyy monen kokoisia ja mallisia. Tuosta yllä olevasta galleriasta suurin osa tauluista, joissa ei ole merkintää myyty, lahja tai arpavoitto ovat saatavilla.
p. 050-4940580 sähköposti: luovuudenpistos@gmail.com

Hej,
 miniateljén är överfull av tavlor från golv till tak. Behöver du en tavla, eller vill du köpa en till mamma på morsdag? Morsdagen är nu på söndag. Eller kanske till någon som tar examen, dop, konfirmations- eller födelsedagspresent? Ta kontakt om du vill komma och titta på tavlorna. Priserna är mellan 50-250 € De minsta är i storlek 20*27 cm och de största tavlorna 100*81 cm. Massor med olika storlekar och modeller. De flesta av tavlorna som finns i galleriet här ovanför är till salu om det inte står såld, gåva eller lotterivinst under tavlan.

e-mail.  luovuudenpistos@gmail.com  puh./ tel.  050-4940580







2 kommenttia:

  1. ...ja meillä kaikilla oli nii-in muukaavaa... Kiitos aatto-illan seurasta ja puitteista! Paljon oot kyllä saanu aikaan tuon alimiehitetyn viikon aikana. Onko tuo rantataulu syntyny ikävöidessä ja eläytyessä merimieten osaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi!! Joo silloinhan se syntyi. Heti alkuviikosta.. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi.